konstgräs

Anlägg konstgräs och slipp gräsklipparen

Anlägg konstgräs och slipp gräsklipparen

editorial

Har du en yta som du inte riktigt vet hur du ska kunna få till på ett snyggt sätt? Kanske är det en yta där gräs skulle fungera allra bäst. Men grannarna säger att här blir det bara torrt och inget växer. Då är det dags att fundera på konstgräs.

Det finns ett talesätt att det endast är fantasin som sätter gränser. Det gäller verkligen här. Konstgräs är perfekt för alla utemiljöer men kräver inte underhåll som vattning eller gödning, vilket även kan vara skadligt för miljön.En trädgård är det vanligaste området, men det finns många fler som kan behöva lite hjälp på traven.

– Trädgårdar och parker: det är inte bara vanligt gräs som gör att det går att njuta av fina områden.

– Takterrass, veranda, altan, balkong: även platser där det vanligtvis inte går att ha gräs går nu att utsmycka på ett bra sätt.

– Poolområde, campingplats, vid fritidshus: områden där det vanligtvis går mycket folk är ett perfekt ställe att anlägga konstgräs.

– Förskolor, skolor, bollplaner, gemensamma lokala områden som till exempel bostadsrättföreningar och samfälligheter: även dessa områden är välbesökta och fungerar mycket bra med konstgräs.

 

konstgräs

 

Olika typer av konstgräs för olika platser

Precis som att favoritplatser varierar från person till person, går det att variera konstgräset efter olika typer av aktivitet och användningsområden. Vissa konstgräs kommer också i olika färger.

 

– Excellence – exklusivt

– Living – slitstarkt

– Comfort – mjukt för balkong

– EasyGreen – till lekplats och skola

– Enduro – prisvärt

– Trend – trendigt

– Play – till aktivitetsytor

– Gameplay – sportaktiviteter

 

Konstgräset är av hög standard och kvalitet och unikt på den marknaden. Det är även ett lämpligt underlag om du har husdjur. Allt som finns i sortimentet produceras i Europa och är naturtroget med ett realistiskt utseende. Är du osäker på vad som skulle passa på just den ytan du har i åtanke, kontakta företaget för mer information. De kan även skicka dig gratisprover.