Konferens

Anordna välplanerad konferens i Malmö

Anordna välplanerad konferens i Malmö

Att anordna en konferens kräver att du har koll på många olika delar, i alla fall om den ska bli riktigt lyckad. Det finns vissa saker förutom själva innehållet (föreläsningar, information med mera) som kan vara bra att komma ihåg för att säkerställa en lyckad konferens.

Börja planeringen i tid

Se till att vara ute god tid med allt från att boka lokaler och boende till att bjuda in deltagare. Det gör att det kommer finnas fler alternativ att välja mellan samt att så många som möjligt kan planera in konferensen i sitt schema. Det är såklart även skönt att kunna planera i lugn och ro utan tidspress.

Ta reda på vad som är möjligt

Var inte rädd att kontakta anläggningar för att ställa frågor relaterade till konferensen. Till exempel vilka möbleringsmöjligheter det finns i lokalerna, vilken teknisk utrustning som finns på plats, om de kan ordna specialmat till allergiker samt hur ni enklast tar er dit. Det är också klokt att lyssna till om de på anläggningen kommer med tips och idéer, ofta har de erfarenhet och kunskap om vad som brukar fungera bäst. 

Var tydlig med målen

Var tydlig i all kommunikation oavsett om det är till deltagare eller personal på anläggningen. Tydliga mål och ramar gör det enklare för deltagarna att förstå vad som är syftet med konferensen vilket gör det lättare att nå uppsatta mål. Det är också viktigt att framföra önskemål samt eventuella krav till personal på plats för att de ska förstå vad som förväntas, kom ihåg att ingen kan läsa tankar.

Anläggning med erfarenhet

En konferensanläggning i Malmö som har lång erfarenhet samt gedigen kunskap när det kommer till att anordna lyckade konferenser och möten är Folk Mat & Möten i Malmö. I deras smakfullt inredda lokaler finns rum för kreativitet och de har plats med sällskap på upp till 200 personer. Kontaktuppgifter och mer information hittar du på konferensmalmö.nu.