pumpservice - pumpar Göteborg

Arbete inom pumpservice i Göteborg

Arbete inom pumpservice i Göteborg

Om du tycker att det är extra roligt att arbeta med saker som rör sig och som skapar en skillnad i ett flöde så kanske det är något för dig att börja arbeta inom pumpservice i Göteborg, eller någon annan stad. 

Det är ett arbete där du får resa runt mycket inom regionen och även träffa många kunder och kollegor, med samma intresse. Du kommer alltid vara välkommen dit du kommer och du kommer lämna kunden med ett leende på läpparna. Kanske får du även möjlighet att vara en av de på ditt företag som kan hjälpa kunden med nyinköp, optimering av flödet eller tips och råd för hur deras produktion kan förbättras.

 

Från olika bakgrund

När du söker anställning hos ett företag som erbjuder pumpservice i städer som Göteborg kan du komma från flera olika bakgrunder, men ändå vara av intresse. Det viktiga är att du vet hur pumpar fungerar och att du kan laga och utföra service på dem, samt att du vet hur en installation sker och att du har vetskap om vad pumpen gör i ett flöde hos kunden. 

Det kommer hela tiden nya pumpar så vilken kunskap du än har så kommer den hela tiden förändras. För dig som ny inom området kan det ibland vara en fördel att inte ha gamla system som spökar i kunskapsbanken, utan att vara mer hemma på det som finns nu.  

 

 

Rörligt och spännande

Precis som inom alla områden finns det de som tycker att det är väldigt roligt och de som tycker att det inte är så attraktivt. Så är det även med pumpar. På grund av sin funktion och sin styrning över system och flöden är pumpar något som kan få det att glittra lite extra i ögonen på en del medarbetare. Kanske någon som till och med har planer inom utveckling.