väggdekor

Att skapa egen väggdekor

Att skapa egen väggdekor

Väggdekor är ett fantastisk sätt att dekorera sitt hem. Med både text, vackra bilder och små dekaler kan man skapa ett varmt och personligt hem. Ett hem som verkligen reflekterar de som bor där. Önskar man ta allt ett steg till? Då blir det ännu mera personligt och unikt.

Det handlar givetvis om att själv skapa sina egna dekorer. Visst kan det låta komplicerat. Men det är det inte. Det finns flera företag på internet som erbjuder dessa tjänster. Hitta några tips här: https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html.

Så går det till

När man hittat rätt sida för sina idéer är det bara att sätta igång. Det kan handla om att skapa texter som exempelvis “Här bor” följt av familjens alla namn. En kul grej att sätta på ytterdörren. Har man en hund eller katt ska de så klart få vara med. 

Man får välja vilken typ av textsnitt man vill ha. Det innebär om man vill ha tjocka eller tunna bokstäver. Om det ska vara skrivstil osv. Storleken på texten måste förstås vara med. 

Varför inte passa på att dekorera postlådan om man bor i hus? En rolig bild och en kul text för att tala om vilken adress besökaren har kommit till och vilka som bor där.

Skapa tillsammans

Att skapa väggdekor tillsammans är roligt och här kan man verkligen förena nytta med nöje.

Låt barnen skapa väggdekor  att sätta på sin sovrumsdörr. Något som brukar vara väldigt uppskattat. 

Några ord som man får räkna med kommer upp om man har större barn är, “Privat” och “Knacka först”, eller “Obehöriga äga ej tillträde”. Det handlar om integritet och att sätta gränser. Eller det är i alla fall vad man kan tro. För det mesta är det bara coolt helt enkelt.

Varför inte tillsammans hitta dekorer för andra delar av huset? Nu när man ändå håller på.