ledskyltar

Det är ledskyltar som gäller

Det är ledskyltar som gäller

editorial

Har du en gammal reklamskylt som har suttit på sin plats så länge man kan minnas? Kanske har den en sirlig skrift och hör till en anrik affär eller ett välkänt konditori. Du kanske vill byta ut den mot en ny, men vill ha kvar samma utseende på den.

Den skylt du har blir förmodligen ganska varm, och den kostar mycket att hålla tänd under många timmar. Numera är det ledskyltar man monterar, för de har så många fördelar. Dels drar de mycket lite ström, dels blir de inte så varma, och det kostar mycket mindre att ha dem tända länge.

 

Ledljuset är starkt

Du vill ju ha en skylt som syns, och ledljuset lyser klart och starkt. Det är perfekt för din reklamskylt. Skyltar är på det hela taget en mycket bra reklam, för de syns hela tiden och man behöver inte underhålla dem när de väl är på plats.

En vanlig annons är aktuell bara under den tiden någon bläddrar i en tidning, och sedan är den bortglömd. Det är inte heller säkert att din tilltänkta kund ens öppnar tidningen och ser din annons. Vanlig pappersreklam hamnar ofta i soporna, men ledskyltar sitter kvar och folk som går förbi ser dem upprepade gånger under flera år.

 

ledskyltar

 

Gammal stil på nya skyltar

Du kan välja att förnya logotyp och få skyltar som är hur snygga och läckra som helst. Men om det är den gamla stilen du vill bevara, går det också bra. Till och med den gamla sortens neonskyltar tillverkas med precis samma utseende, men det är ledljus i dem.

Nya skyltar har också flera olika möjligheter för hur de lyser. Du kan få ljuset riktat bakåt mot väggen, så att bokstäverna ser mörka ut mot en ljus botten. Du kan välja en ram runt hela skylten, och du kan välja upphöjda, lysande bokstäver.