flyttfirma Stockholm

Flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa med det lilla eller det stora

Flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa med det lilla eller det stora

Det råder delade meningar om hur jobbig en flytt kan vara, vissa tycker inte alls att det är så farligt utan bara ger lite extra träning och andra tycker att det bara är stressigt och jobbigt. Då är det tur att det finns flyttfirmor som kan hjälpa till med precis det man önskar. Flytt-Experten är en pålitlig flyttfirma i Stockholm som kan stå till tjänst med att endast transportera bohaget eller sköta hela flytten från packning till uppackning. 

För den som vill göra det mesta själv

Att sköta det mesta av flytten själv kan vara ett smidigt sätt att komma undan billigare, men det finns även de som gillar att ha koll på läget och som till och med tycker att det är roligt att flytta. Det kan också vara så att det känns onödigt att anlita någon för att packa och bära om man inte har ett speciellt stort bohag. Oavsett vad anledningen är så kan Flytt-Experterna stå till tjänst med flyttbil och chaufför. 

Den gyllene medelvägen

Den som inte har något emot att själv packa och demontera möbler samt packa upp och montera så kan Flytt-Experternas ”mellanprisbudget” alternativ vara den bästa lösningen. Då slipper man själv göra det slitiga jobbet med att bära hela bohaget ut ur det gamla hemmet och in i det nya, Flytt-Expertens ”flyttgubbar” fixar det. Det är dock viktigt att man ser till att inte packa för tungt samt göra det ordentligt, på Flytt-Expertens hemsida finns en lista på vad man bör tänka på.

För den som inte vill göra någonting

Väljer man Flytt-Expertens ”lyxbudget” alternativ så är det bara att lämna nyckeln så sköter de resten. Flytt-Expertens personal packar hela bohaget i uppmärkta flyttlådor, demonterar skrymmande möbler samt lastar in i flyttbilen och åker till den nya adressen för uppackning, montering och installation på plats. Man behöver helt enkelt inte lyfta ett finger utan kan flytta rätt in i den nya bostaden.