aixam mopedbilar

Ge dig själv mer tid i present

Ge dig själv mer tid i present

Många av oss har säkert haft anledning att fundera lite extra över livet i dessa speciella tider. Kanske har vi haft mer tid än vanligt att reflektera över saker och ting vilket har lett till vissa insikter som vi annars inte hade fått.

Några av oss har säkerligen tänkt på detta med alla saker som vi äger. När man inser hur bräckligt allting är så är det lätt att också börja tänka på vad som egentligen betyder något för en. Kanske behöver man inte alltid ha den senaste nya prylen utan det räcker att använda dem gamla i några år till.

Det kan också vara så att vi inser att vi kan göra oss av med saker som egentligen är överflödiga. Lämnar man till exempel aldrig staden så behövs det väl egentligen inte två bilar.
Istället kan man skala ned och skaffa sig något enklare som till exempel en mopedbil: https://cittrabil.se/mopedbilar/. På så sätt kan man skära av lite onödigt fluff från utgifterna i hushållskassan och få mer över till annat.
Kanske kan man till och med gå ned lite i arbetstid och även får mer tid över till annat – till exempel sin familj eller sina intressen.

Insikterna – och möjligheterna – är många i dessa unika tider och det gäller att ta tillvara på dem. För vem vet vad framtiden har i sitt sköte? 
Det känns som om att vi lever i väldigt omvälvande tider och att vad som helst kan hända, lite när som helst. 
Sitt därför inte fast i omständigheter som inte får dig att känna dig vital och passionerad. Identifiera vad det är som du vill göra med ditt liv och börja arbeta mot detta mål.

Förändringarna kommer såklart inte att komma över en natt – men med tiden så kommer du att steg för steg att skapa dig själv det liv som du vill leva.