trapphusrenovering

Gör din trapphusrenovering till en enkel process

Gör din trapphusrenovering till en enkel process

Trapphus utsätts dagligen för slitage och det är därmed naturligt att de ibland behöver en uppfräschning. Vissa gånger kan det räcka med lite ny färg och andra gånger krävs större ingrepp såsom helt nya dörrar. Oavsett om det krävs en stor eller liten renovering så vill man förmodligen att resultatet ska bli så bra som möjligt och att vägen dit ska vara en smidig process.

Genom att vända sig till en firma som specialiserat sig på trapphusrenoveringar och därmed kan hjälpa till med allt som krävs för att säkerställa renoveringen blir det enkelt att uppnå önskat resultat. Säkra Bostäder AB är ett företag som kan hjälpa till med allt som krävs vid en trapphusrenovering för att skapa en fräsch och välkomnande trappuppgång.

Säkerhet och funktion

Till exempel så kan Säkra Bostäder ta hand om hela processen med att byta ut befintliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar. De kan även se över dörrar till gemensamma utrymmen och säkerställa att samtliga dörrar möter de krav som finns gällande brandsäkerhet. För att få en snygg helhet samt ett funktionellt trapphus kan de hjälpa till med installationen av nya postboxar och tidningshållare. Säker Bostad erbjuder flera olika modeller och lösningar.

Högklassigt måleri

Säkra Bostäder har mycket skickliga målare som kan ta fram skönhet i alla trapphus, oavsett stil. Med de senaste metoderna målar de alla typer av ytor och ger ny färg till golv, väggar, tak, stuckatur, träbeklädnader och mycket mer. Färgen som används är också den av hög kvalitet som håller i många år framöver. Med dekorationsmålning kan de även återskapa unika detaljer eller skapa en helt ny look utifrån önskemål.

En perfekt helhet

Det finns många detaljer och funktioner i ett trapphus som man normalt inte reflekterar över. Säker Bostad kan hjälpa till att definiera behov och ta fram lösningar som är estetiskt tilltalande samt bidrar till ett mer bekvämt boende.