sexleksaker

Hitta den bästa vibratorn för dig

Hitta den bästa vibratorn för dig

När det kommer till sexleksaker för kvinnor kan en vibrator vara det allra skönaste. En vibrator kan användas istället för fingrarna när man onanerar eller för att intensifiera orgasmen tillsammans med en partner. Några av de bästa och mest populära vibratorerna på marknaden är:

Womanizer – Fantastiska vibratorer som skänker njutning genom lufttrycksvibrationer. De kommer i olika modeller men det gemensamma för alla är att de sänder ut sköna tryckvågor mot klitoris som stimulerar så underbart att womanizer kan lämna orgasmgaranti på sina produkter.  

Sinful Magic Wand – En av de mest kraftfulla vibratorerna som finns på marknaden. Den är tillverkad av silikon och hårdplast och fungerar bäst med vattenbaserat glidmedel. Sinful Magic Wand drivs med el genom en sladd, vilket gör att den inte är vattentät men kan däremot ge ifrån sig mycket kraftigare vibrationer jämfört med batteridrivna eller uppladdningsbara vibratorer.

Sinful Rabbit Vibrator – Denna leksak  är utformad så att den eggar både klitoris insida och andra platser med sina stimulerande rotationer. Den har tre rader av kulor som roterar och masserar slidmynningen för maximal njutning. Denna vibrator fick sitt stora genomslag när den blev omnämnd i tv-serien ”Sex and the City”. Där är det en av tjejerna som blir beroende av sin ”rabbit”, något som inte är helt orealistiskt med tanke på hur mycket njutning den ger.

Baseks Power Pocket Klitorisvibrator – En vibrator som fungerar riktigt bra när man vill stimulera ytan på klitoris eller andra erogena zoner på kroppen. Den har en mycket bra vibrationsnivå och kan användas själv eller tillsammans med en partner. Vibratorn passar perfekt för ett passionerat förspel.

Hitta mer information och jämför olika sexleksaker hos Lovebuddy.se. Där kan man även hitta inspiration när det kommer till användande av olika produkter samt saker man kan göra för att piffa till sexlivet lite extra, både ensam och tillsammans med en partner.