Fönster

Klappar klara som nya fönster

Klappar klara som nya fönster

Klara… färdiga… jul!

Nu när vinters stora högtid väntar alldeles runt hörnet början man nästan känna av den där julefebern – alltså en sorts högtidsbunden version av resfeber. Det börjar liksom spritta i kroppen och man känner en viss längtan efter att bara samlas med familjen och titta på Kalle Anka, äta choklad och bara njuta av ett behagligt samkväm.

Klicka hem en present till dig själv

Naturligtvis så har man inte köpt julklapparna i tid och nu sitter man och svettas lite över hur det egentligen ska gå med allt. Ska man ta sig ned på stan och fajtas om leksakerna i affärerna. Eller, i år blir det kanske inte riktigt samma sorts hets som tidigare. Med tanke på hur läget är i Sverige och i världen så är det som bekant lite lugnare ute butikerna i år.

Många av oss sitter allt oftare och klickar hem våra klappar från nätet. Ibland så unnar man sig själv också en liten klapp, bara sådär. Kanske är det till exempel dags att byta ut de där slitna gamla fönstren mot nya från https://klarfonster.se/. Med fönster i svenskt furu – antingen som rent trä eller trä/aluminium – får huset sig en uppdatering.

Just uppdateringar känns annars som något som är i ropet just nu. I och med redan nämnda världsläge så är det mycket som ställs på huvudet i dessa dagar. Vi omvärderar alla vår tillvaro och undrar lite hur det kommer att bli i framtiden.
Kanske är årets julklapp därför en stilla tanke om att det tumultartade 2020 kommer att förvandlas till ett mer harmoniskt 2021.

Vi kan i alla fall göra vårt bästa för att själva bli lite mer närvarande under det kommande året. Kanske kan vi se till att ta bättre hand om både oss själva och andra under det kommande året.

Det är ett hedervärt nyårslöfte om något.