Konferens

Konferens Värmdö - Utvecklande möten i inspirerande miljö

Konferens Värmdö - Utvecklande möten i inspirerande miljö

Att ha en konferens på Värmdö kan ge deltagarna en härlig upplevelse och en chans att koppla av från vardagens stress. Värmdö erbjuder en inspirerande miljö för att ha möten och samtidigt få möjligheten att utforska den vackra skärgården. Lillsved är en plats som erbjuder allt från logi till mat, aktiviteter och möteslokaler för att skapa den ultimata konferensupplevelsen.

Lokaler och logi i samband med konferens

När det gäller logi kan Lillsved erbjuda en mängd olika alternativ. Elevbyn är ett område som består av sex fristående hus med utrymme för totalt 12 personer. Husen är utrustade med kök, vardagsrum och dusch & wc. Parken är Lillsveds största byggnad med 49 dubbelrum som alla har dusch och wc, samt rum som är anpassade för rörelsehindrade. Alla boendealternativ ger gästerna tillgång till stora gräsytor och uteplatser. Lillsved har också två stora konferenslokaler med audio och video utrustning för att möta alla önskemål. Skolhuset är nyrenoverat och består av fyra lokaler och Herrgården har tre konferenslokaler som kan rymma allt från 20 – 250 deltagare.

konferens

Gym, spinningsal, gymnastiksal och idrottshall

För de som gillar träning erbjuder Lillsved en mängd olika alternativ. Gymmet är välutrustat med allt från funktionell träning till klassisk styrketräning och olympisk lyftning. Spinningsalen har 25 cyklar av märket Nordic, AC-system och en kraftfull musikanläggning. Det finns också en idrottshall och en gymnastiksal för de som vill träna tillsammans.

Konferens med aktiviteter i skärgårdsmiljö

Att ha en konferens på Värmdö innebär också möjligheten att utforska skärgården och allt den har att erbjuda. Lillsved erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för deltagarna. Det finns badplatser med fantastisk havsutsikt, grillplatser i anslutning till havet, vandringsleder i naturen, beachvolleyboll, tennis och en multigolfbana. Dessutom finns en samarbetsbana och utegym för de som vill ha en mer utmanande upplevelse.

Utvecklande samarbetsbana vid konferens

Samarbetsbanan är en unik aktivitet som kan ge en paus i konferensen eller utbildningen. Banan är byggd för att arbeta med problemlösning och samarbete genom roliga och utmanande övningar.

https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/