pallställ

Pallställ för effektiv lagerhantering

Pallställ för effektiv lagerhantering

Det ska gå smidigt att få inleveranserna på plats på lagret och att snabbt lasta ut rätt pall när man säljer sina varor. Ibland är allt nästan slut, men vid andra tillfällen har man mängder av osålda varor, och det är svårt att få plats med allt. Med pallställ är det lätt att lagra på höjden och även lätt att lasta ut godset med en truck.

Behöver du pallställ till ditt lager finns det företag som gärna förser dig med sådana. Du kan köpa dem nya eller begagnade, och därför har du råd att skaffa så många som behövs. Det är bra att ha extra pallställ i reserv om man får in en stor leverans.

Med pallställ sparar du plats

Pallställen har plats för flera pallar ovanför varandra så du sparar mycket plats. Det kan betyda exempelvis att du slipper bygga ut ditt lager, för den lageryta du har används mycket mer effektivt. Länktips: https://www.svelag.se/pallstall/

Du får också en effektiv lagerhantering och kan organisera pallställen så att de ordnas efter produkter och leveranstäthet. Du sparar både tid och pengar med pallställ. Du har också koll på hur mycket det finns på lager av varje vara, så inventeringsarbetet går smidigt och snabbt.

Eliminera felleveranser

Kommer det mycket gods på en gång till lagret är det perfekt att varje pall lyfts in direkt på avsedd plats i ett pallställ. Alternativet, som det ofta blir, är att pallarna ställs in huller om buller i något ledigt hörn av lagret, och det tar tid att leta upp dem när de ska säljas. Det kan vara svårt att komma åt med trucken och det blir allmänt oredigt.

Du eliminerar alltså risken för felleveranser när du har en bestämd plats för varorna, och du får ett lager som är snyggt och lätt att hålla i ordning.