rubiks kub

Rubiks kub butik på nätet

Rubiks kub butik på nätet

Rubiks kub är en av de mest klassiska och mest sålda leksakerna genom alla tider och än idag har den en säker plats i hem världen över. Mastercubestore kan stoltsera med ett sortiment som innefattar mer än 100 olika varianter av Rubiks kub då den idag inte bara finns i det klassiska utförandet som de flesta av oss är bekanta med. Nu finns allt från mer lättlösta kuber till otroligt avancerade skapelser på professornivå men det man kan vara säker på är att hos Mastercubestore finns något som passar alla.

Passa på att kika in på deras hemsida https://mastercubestore.se/54-5×5 och spana in alla häftiga produkter som finns till försäljning. Rubiks kub är en perfekt gåva till såväl ung som gammal då det inte bara är en rolig leksak, den underhåller och stimulerar hjärnan och bättrar på vår tankekapacitet vilket både gör oss smartare och friskare. 

Mastercubestore får ständigt in spännande nyheter till butiken och är man en rutinerad kublösare så finns det garanterat någon variant som man inte provat på tidigare att lägga vantarna på i den välsorterade butiken. Sedan Mastercubestore startade företaget 2015 så har man sålt en stor mängd Rubiks kub till fler än 12.000 kunder och man fortsätter dagligen med sina leveranser till nya ägare. Bra produkter och nöjda kunder är ett stort fokus för Mastercubestore och det kan de otroligt fina kundrecensionerna intyga.

Av nästan 1000 betygsättare så har butiken 9,7 i betyg vilket är en otroligt bra siffra och det är mycket tack vare den hjälpsamma supporten och de snabba leveranserna som man erbjuder. Det faktum att man erbjuder otroligt bra priser på produkterna man säljer är naturligtvis också det en stor del av framgången. Visste ni att Rubiks kub uppfanns i slutet av 70-talet av professor Ernö Rubik från Ungern och idag har kuben sålt i över 400 miljoner exemplar.