blomleverans

Så mycket betyder blomleveranser i Stockholm

Så mycket betyder blomleveranser i Stockholm

editorial

Man kan reagera olika på olika slags leveranser. Visst, det är kul att få hem en pryl man har beställt på nätet. Du kanske har beställt en tröja på rea som du har köpt hem. Det är klart att du blir glad över den leveransen. Men du förväntar dig också att få hem den den. Det är en helt annan känsla att få en leverans med någonting som du absolut inte hade trott att du skulle få. Som till exempel en leverans av blommor.

När du minst anar det kanske det står ett blombud på tröskeln med en stor bukett färgglada blommor. Med ditt namn på. Skickat av någon hemlig beundrare. Det vore väl en spännande leverans, det får du väl ändå hålla med om? Kanske helt otippat. Och blommor gör ju varenda själ glad. Det är ofta en väldigt positiv överraskning att få bli överraskad av en bukett tulpaner, rosor, påskliljor eller vad det nu är för blommor.

 

 

Vad är det bästa med blomleveranser?

Det bästa med blomleveranser är ju förstås att du inte behöver leverera dem själv. Du kan skicka ett blombud. Då kan du sitta i Tanzania och fortfarande vara sändare av en blomleverans i Stockholm. Visst är det häftigt? Aldrig mer behöver avstånd vara en ursäkt för att inte visa uppskattning för någon du tycker om. Att leverera blommor fram till någons dörr är en gest som kommer att förvandla en tråkig och ensam dag till en uppskattad upplevelse.

Tänk på vilka blommor det är du skickar bara. Många blommor har ett speciellt budskap och betyder olika saker. Som till exempel klassikern förgätmigej. Det som betyder “glöm mig inte”. Det kan vara en värdefull påminnelse att skicka till din käraste när du själv befinner dig på andra sidan jorden. Vill du veta mer om blomleveranser i Stockholm? Läs här: http://www.lindhagensblommor.se/