hotell

Semestra i Ekerö: spara pengar när du väljer hotell

Semestra i Ekerö: spara pengar när du väljer hotell

Gårdsbutiker, båtshamnar, medeltida kyrkor, golfbanor, vandringsleder och dessutom två av Sveriges kulturella världsarv. På Ekerö finns det en uppsjö av val inför semestern – någonting för varje intresse. Men något som även måste ingå i semesterplaneringen är pengar. 

Närmare bestämt: hur många kronor är du villig att göra dig av med? De flesta vill helst spara så mycket det går utan att tumma på trevnaden. I den här artikeln kan du få några tips om hur du kan spara några slantar när du ska välja hotell i Ekerö.

 

Skilj på behov och önskan

Ibland klirrar det inte så hårt i kassan. De pengar man har vill man kanske hellre lägga på roliga aktiviteter än på hotell. Då gäller det att skilja på behov och önskan. Som exempel kan du ta utsikten från hotellrummet. Den brukar addera värde till rummet, och till platsen.

Du är trött efter den långa resan, men äntligen framme. Du har en lång rad olika äventyr som väntar dig i morgon. Behöver du en skön säng? Ja, absolut! Behöver du en vacker utsikt? Troligtvis inte. 

Då vet du vad du ska lägga dina pengar på. Du kan fråga dig detsamma om andra bekvämligheter. Avgör vad som är viktigt för just din semester och slipp onödiga avgifter.

 

 

Flexibilitet belönas

Du kanske kan tumma lite på hotellpriset genom att inte åka när alla andra åker. Priset beror på tillgängligheten. Denna är för det mesta lägst under helgen eller vissa allmänna semesterdagar. Det är ofta också billigare att stanna fler nätter. 

Är det något stort evenemang på gång? Då blir hotellet dyrare. Kan du åka dagen innan eller efter så kan du också få fickpengar till övers. Läs om det här till exempel:http://malarohotell.se/. Välj helst inte första bästa, utan ta dig tid att leta efter en riktig bra offert.