Begagnade lagervagnar

Skaffa flera begagnade lagervagnar

Skaffa flera begagnade lagervagnar

Arbetar du med glas, vet du att det är ett ömtåligt material. Stora glasskivor är också skrymmande att hantera och att flytta. Det finns ett smart sätt att hantera dem på, och det är att ställa dem lite lätt lutande på en speciell glasvagn.

Då står de jämte varandra och man utnyttjar lagerytan maximalt. Det kallas kompaktlager, och naturligtvis kan man även förvara andra sorters skivor på sådana vagnar. Det kan vara plywood eller kartongskivor som är tunna och som behöver förvaras på en liten yta. Då kan du behöva flera lagervagnar, och det finns begagnade att köpa.

 

Glasrutor måste hanteras försiktigt

De glasrutor du arbetar med ska monteras hos slutkunden, kanske i en galleria eller en inglasad altan. Givetvis måste de vara hela och snygga, utan repor eller skavanker. När du har dem i en av dina begagnade lagervagnar är de också lätta att flytta och transportera iväg.

För att kunna arbeta säkert, effektivt och med minsta möjliga risk för krossat glas, har man mycket stor hjälp av lagervagnarna. Glasmästare, byggbolag och flera andra aktörer som jobbar med konstruktioner i stål och glas använder sig av vagnarna.

 

 

Sälj dem igen

Begagnade lagervagnar är det många som vill ha. Har du ett tillfälligt projekt på gång, kan det vara extra fördelaktigt med en begagnad vagn istället för en ny. Du har den så länge du behöver, och sedan kan du enkelt sälja den igen, för det finns en bra andrahandsmarknad för dem.

Ska du bara ha en vagn och har en nystartad verksamhet, vill du säkert skaffa en ny glasvagn. Speciellt gäller det om du ska ha vagnen stående där kunder eller besökare kommer och tittar. Du kan ju ha stora affischer i en glasvagn, så du kan förvara konst i ett galleri med en sådan vagn, och det är lätt att visa upp innehållet också.