skicka paket

Skicka lätt och billigt med posten

Skicka lätt och billigt med posten

Det finns tillfällen då det känns väldigt viktigt att kunna spåra en försändelse. För somliga handlar det helt enkelt om att ha koll på att paketet kommer fram som det ska utan att det är något speciellt värdefullt som skickas. Andra gånger kan det handla om att just den försändelsen har ett personligt värde, för riktigt värdefulla ting ska aldrig skickas med en vanlig leverans. 

Tjänsten som ger tryggare leveranser

PostNord har insett vikten av att kunna spåra försändelser, oavsett om det handlar om brev eller paket, och har därför tagit fram en tjänst som erbjuder just det. Med Skicka Lätt finns möjligheten att skicka ett paket på upp till två kilo och spåra det hela vägen till slutdestinationen. Det gör att avsändaren kan känna sig extra trygg, dessutom till ett förmånligt pris.

Hur fungerar tjänsten?

Med Skicka Lätt går det till så att det mesta sköts online, enkelt och smidigt. Först ska det anges om brevet väger maximalt 1 eller 2 kilo, därefter skrivs mottagarens namn, adress och e-postadress in, sedan ska frakten betalas och frakthandlingen (som ska klistras på försändelsen) skrivs ut. Därefter är paketet redo för leverans och kan lämnas in till något av PostNords ombud.

Bli informerad när paketet är upphämtat

När paketet har nått sin slutdestination så får mottagaren en avi, antingen på SMS eller i brevlådan, som talar om att det finns att hämta ut. Även avsändaren får en bekräftelse när paketet är hämtat. Det innebär full koll hela vägen från inlämning till utlämning, utan att själv behöva sköta självaste leveransen. 

Prisvärt jämfört med andra alternativ

I jämförelse med andra leveranstjänster som erbjuder spårning så har Posten Skicka Lätt ett mycket förmånligt pris. För försändelser på upp till 1 kilo kostar det 63 kronor och för brev eller paket på upp till 2 kilo kostar det 95 kronor. Läs mer om tjänsten på billigtpaket.se/skicka-latt/.