pistmaskin

Teknologisk och komfortabel pistmaskin som ger resultat

Teknologisk och komfortabel pistmaskin som ger resultat

Långa härliga pister med manchestermönster som erbjuder sköna svängar på perfekt underlag är drömmen för de flesta som tycker om att åka utför. Ljudet av stålkanterna som korsar det räfflade underlaget och känslan av att man obehindrat kan stå på nedför backen är fantastiskt härligt. Detta kräver dock att backen har blivit preparerad av en kunnig förare med en bra pistmaskin.

Det är viktigt att ha rätt maskiner för att en skidanläggning ska kunna hålla riktigt hög kvalitet. En välpreparerad anläggning gör att gästerna får underbara åkdagar och säkerställer att de kommer vilja komma tillbaka så fort de har möjlighet. 

Förutom välpreparerade pister så kan en pistmaskin vara en mycket viktig del i att bygga så kallade funparks. Det är områden där det kan finnas hopp, rails, boxar, halfpipes och andra ”hinder” som man kan åka snowboard och skidor på. En funpark har i princip blivit ett måste om man vill ha en skidanläggning som tilltalar hela familjen. Pistmaskiner kan även användas till transporter av personer och varor på snöiga och annars svårframkomliga platser.

Prinoth är ett av de mest framstående märkena i branschen. Det är ett innovativt företag som funnits i över 50 år, vilket gör att det finns lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till att bygga, konstruera och tillverka pistmaskiner. 

Samtliga av Prinoths maskiner bygger på teknologi, komfort och design. Det gör att de kan leverera perfekta resultat samtidigt som de är en mycket bekväm arbetsplats för de som framför maskinerna.

Som förare sitter man ergonomiskt och har en central plats i maskinen med 360 grader sikt. Prinoth har bland annat pistmaskiner som är optimala för alpin snöpreparering, konstruktion och preparering av funparks, transport samt preparering av längdskidspår, inomhusbacke och snöskoterspår. Man kan garanterat hitta en pistmaskin hos Prinoth som kan hjälpa till att hålla skidanläggningen i toppskick.