Akuttandvård odenplan

Akuttandvård finner du i Odenplan

Akuttandvård finner du i Odenplan

editorial

Är det riktigt illa med tänderna och det inte går att vänta tills de vanliga öppettiderna, kan man alltid ta kontakt med en mottagning vid Odenplan som erbjuder akuttandvård. De kommer garanterat hjälpa till. För att kunna ta hand om tänder i ett akut skede krävs det lite mer av en tandläkare än normalt. Läs mer här.

För det första måste kliniken ha öppet på udda tider. Vanligtvis när andra har stängt. Det kan vara helger eller storhelger det handlar om. Har man väl fått tandvärk vet man att det handlar om minuter, eller i bästa fall timmar. Det gör så ont att man bara vill få bort det till varje pris.

Akut betyder nu

När det är akut så är det verkligen akut, oavsett om det rör sig om olycksfall eller tandvärk. Det som smärtar behöver bli omhändertaget. Frågan är om man vågar gå till vem som helst i ett akut skede. Det skulle kanske tyckas vara lite skönare att gå till den tandläkare man är van vid. Om de nu har öppet.

Akuttandvård i Odenplan finns det bara goda saker att säga om. Har man inte provat någon ny tandläkare kan det vara ett alternativ att testa någon på Odenplan när man får akuta problem. Det hör till vanligheterna att man får en tid inom några timmar när man ringer. Inte illa!

 

Akuttandvård odenplan

Prova något nytt

Är man riktigt smart provar man att gå till en tandläkare som erbjuder akuttider innan det är akut. Det bästa är att man helt enkelt testar med en vanlig undersökning. Då vet man vad som väntar om man skulle behöva akuttandvård vid ett annat tillfälle. Det gäller att hitta rätt i god tid. 

Odenplans mottagning är alltid med på noterna. De erbjuder som alla andra en komplett helhetslösning. Man kan få bryggor, kronor, bettskenor, broar och tandimplantat.