bröllopsfotograf

Boka in din bröllopsfotograf i god tid inför sommaren

Boka in din bröllopsfotograf i god tid inför sommaren

editorial

Äntligen mars. Månaden som (så småningom) innebär den första kontakten med våren och i förlängningen den sommar som vi alla längtar efter.
Det har varit en förhållandevis kall vinter på sina håll i år. Snön har kommit och gått och nu ser det ut att bli minusgrader igen. Det känns alltid smått surrealistiskt att sitta och planera inför sommarens alla förehavanden då.
Speciellt om man planerar inför något så stort som ett bröllop.

Planering lönar sig

Många har förstås varit väldigt tidigt ute och redan bokat in det mesta som har med en sådan stor dag att göra. Det gäller att ligga ute i god tid om man ska lyckas få till de datum som man strävar efter, särskilt om man vill hålla sig till helgerna – vilket de flesta förstås vill.
Utöver att boka in tid för själva ceremonin ska frisörer besökas, buketter bokas och så ska man inte glömma bort personen som ska föreviga denna unika dag: bröllopsfotografen.

bröllopsfotograf

Det är lätt att tänka att man bara ska boka in den där kompisen som är ”rätt duktig med kameran” men det är också en känslig situation. Visar det sig att det inte blir särskilt bra kan det skapa dålig stämning i vänskapen.
Att istället kontakta en riktig fotograf – som https://celestialart.se/brollopsfotografering/ – kan därför vara en idé som räcker längre än vad man tror.
I varje fall för att fånga själva ceremonin och för att ta några porträttbilder och en gruppbild efteråt.

Går allt som det ska gifter vi oss ju bara en gång och då är det skönt om man vet att man är i trygga och rutinerade händer. 

Att betala för att få professionalitet en viktig dag som denna är med andra ord en klok investering. För de där bilderna på vår stora dag kommer att vara en del av vår berättelse hela livet igenom.