Flyttfirma

En nystart någon helt annanstans

En nystart någon helt annanstans

Ibland handlar det om att göra något helt annat än vad man har gjort hittills. Vissa av oss upptäcker nämligen en dag att vi har levt ett liv som har handlat om att uppfylla andra människors förväntningar på oss. Det är nästan som ett program som vi har följt, ett program som andra har präntat in i oss.

Flytta till storstaden.
Skaffa karriär.
Jobba 60+ timmar i veckan.

Låter det bekant? 

Men oftast vet vi innerst inne att saker inte står rätt till. Vi kanske inte riktigt har koll på vad det är som vi egentligen borde göra, men vi vet att det vi gör nu inte fungerar. 
Vissa hinner hoppa av tåget innan man går in i den berömda väggen. Den där orkeslösa depressionen där ingenting i livet längre känns roligt, inspirerande eller upplyftande.
Blir man utbränd blir det plötsligt mycket svårare att förbättra sin situation. Så om du känner att du är i farozonen, börja fundera redan nu över vad i ditt liv som behöver ses över.

Kanske vill du göra en flytt i Stockholm? Eller är det så att du egentligen vill lämna staden, bo någon helt annanstans där tempot är mycket lugnar?
Den där släktstugan långt uppe i Norrland, den som du inte har besökt på ett tag. Kanske vore det en idé att flytta dit temporärt. Bara för att prova på hur det känns.

Alternativen är många, och möjligheterna likaså. 
För det mesta handlar det om att fatta mod och bestämma sig för att våga ta steget. Börja packa redan idag och ring Flyttfabriken för att boka in ett datum de står utanför din dörr. Då har du något att förhålla dig till, vilket gör det svårare att backa ur.

En sak är säker: Livet belönar den som är modig och vågar följa sitt hjärta.