uppladdningsbara batterier

Ha alltid lite extra hemma

Ha alltid lite extra hemma

I dessa tider av virusspridning och allmän känsla av oro så är det bra att vara förberedd. Förvisso är kanske tiden för förberedelse förbi när du väl läser dessa ord, men tack vare alla de människor som ligger i och kämpar för att få samhället att gå runt så går det ändå att hänga med i utvecklingen.

Matbutikerna försäkrar oss som tur är om att ny mat är på ingång, även om handsprit och liknande varor har tagit slut. Nu gäller det förstås att se positivt på utvecklingen av dessa corona-tider: Vi kommer att ta oss igenom detta, och kanske kommer samhället och mänskligheten ha lärt sig något positivt av denna händelse.
Samtidigt gäller det att säkra upp i dessa osäkra tider, utan att för dess skull gå överbord.

Är du till exempel i behov av batterier till hörselapparater, ja då är det kanske en bra idé att köpa ett paket extra nästa gång du lägger en order på Batterionline. Det kan trots allt bli ett avbrott i leveranserna, med betoning på kan, och då är det bättre att ha ett paket för mycket än för lite.

Men du behöver för den delen inte ta i så mycket att du börjar hamstra oresonliga mängder. Utan det gäller att hitta en balans så att vi även ser till våra medmänniskor så att det räcker till alla i dessa prövningens tider. 

Men som sagt, detta är en lärorik period för oss människor. Många av oss har säkert känt oss säkra i civilisationens trygga tillvaro, men nu inser vi kanske att alla system har sina svagheter. 
När väl denna pandemi har blåst över – se då till att ha ett litet extra lager av sådant som du upptäckte kan vara bra att ha hemma i tuffa tider. För det är alltid bra att vara förberedd.