massage

Massage gör underverk

Massage gör underverk

Att lägga sig ner och få en massage gör underverk för din kropp. Även sinnet behöver massage då det minskar stress och man blir helt enkelt mer harmonisk. Massage har en utrensande effekt på kroppen vilket är bra om man vill göra sig av slaggprodukter. Om man gör sig av med dessa så är det lättare att starta upp en mer hälsosam linje att gå efter. Ett tips är att efter sin massage dricka mycket vätska så man hjälper utrensningen lite extra och det är till fördel så man inte blir uttorkad. 

 

Olika tekniker

Om man inte är speciellt van vid att få massage så kan det vara svårt att veta vad man vill ha för massage. Då är ett tips att fråga din massageterapeut vad som kan vara passande för dig. Det är viktigt att du talar om vad du vill bli hjälpt med och om du har några skador så du får rätt behandling. Det finns många olika slags massage att välja på. Till exempel en klassisk balinesisk massage som går på djupet och samtidigt är avslappnande. Eller varför inte prova en aroma massage som med hjälp av aromatiska oljor har en riktigt avslappnande effekt på kroppen. En annan mycket uppskattad massage är thaimassage som riktigt sätter fart på kroppen och dess energi!

 

 

Aromamassage

Hur går en aromamassage till? Först och främst med alla de härliga aromerna som sprider sig i rummet är den otroligt avslappnande! Som kund har man möjlighet att designa sin egen aromatisk olja. Oljan som används är ett extrakt från olika sorters blommor, örter och kryddor. Vilka aromatiska oljor som används avgör slutresultatets karaktär mycket varierande och med olika läkande egenskaper. Med den aromatiska oljan stimuleras blodcirkulationen i kroppen vilket är bra för hälsan. Massageterapeuten masserar lent och rytmiskt med händerna och detta gör att upplevelsen blir mycket avslappnande för kunden.