förgasare moped

Nörderi som ger fullt fokus

Nörderi som ger fullt fokus

Har man väl funnit ett intresse så kan man dyka ned hur djupt som helst i ämnet. Det är det som är det roliga med passion: Det liksom blir till ett bränsle som bara gör att man orkar fortsätta utforska potentialen i det som man har fastnat för. 
Därför är ett uttryck som ”nörd” egentligen ett fint ord.

Det innebär bara att du har haft koncentrationsförmågan och fokuset att faktiskt djupdyka in i ett ämne.
Naturligtvis så kan detta ämne ha olika praktiskt värde ute i vardagen. Det är skillnad på att kunna hela handlingen i en 80-talssåpa kontra att veta hur man klarar sig under ett par dagar ute i vildmarken.

Samma sak gäller när det kommer till att kunna hantera en cykel eller ett fordon. Att veta hur man ska lösa en situation som uppstår utan att få panik eller känna att läget är hopplöst.

Hur många har till exempel inte suttit och pysslat med sina mopeder i ungdomen. Man har sett till att skaffa en ny förgasare när den gamla har gått sönder.
Det är oftast just när något går sönder som vi står i valet och kvalet om vi ska lära oss fixa det själva eller lämna in den på en verkstad. Om du känner dig sugen på att själv utforska din hoj så finns det gott om resurser på https://speed-line.com/se/forgasare
Här har du nämligen en butik med längre än 20 års erfarenhet av att se till att motorentusiaster kan hitta just de prylarna som de letar efter.

På så sätt kan du sedan själv fixa till din hoj så att den blir som du själv vill. Så länge du håller dig inom lagens ramar förstås. 

För trots allt är det väldigt tillfredsställande att bygga något precis så som man själv vill ha det, utan några kompromisser. Det skapar en extra sorts känsla av tillfredställelse i tillvaron.