Vattenstjänster

Rena rör skapar vardagslycka

Rena rör skapar vardagslycka

Finns det något som är hemskare än att att toaletten eller duschen svämma över? I varje fall när det kommer till vardagskatastrofer.

Det är först då man inser hur beroende man är av att avloppet och de vattentjänster som man använder sig av faktiskt fungerar. Det är rätt att ta toalettspolning för givet – förrän det inte fungerar som det ska. Då blir det oftast VÄLDIGT påtagligt hur viktigt det är att det som man har lämnat på dasset också kan försvinna ur det.

Okej, mycket av det som kan strula till sig på badrummet går att lösa själv. Så länge man har rätt verktyg och produkter. Det går trots allt att kolla upp en hel del saker på YouTube. Samtidigt så är det inte alla som är bekväma med att göra denna sortens arbete själv, eller kanske rent fysiskt inte kan göra det.
Det är då det bara är att vara tacksam för att det finns proffs som kan rycka ut med kort varsel för att fixa till brister på toa. Till exempel Bröderna Bengtssons Rör på Gotland. 

För även om det är bra att själv kunna hantera saker som går fel i hemmet så är det också skönt att bara kunna ringa någon som bara kan fixa saker som går snett.
Det är ju inte alltid vi själva heller har tid att lösa situationer själva – även om det faktiskt ser ut som om att vi kommer att få jobba hemifrån även under hösten. Detta kan ju faktiskt öppna upp för att vi kommer att hinna med lite saker, mellan varven, som vi annars inte hade hunnit med.

Å andra sidan är det extra viktigt att hemmet fungerar som det ska när vi nu spenderar så mycket tid som vi gör i det. Det är ju lite bökigt att behöva springa in till grannen när det krisar riktigt mycket.