gasol

Som företag kan det löna sig att använda gasol istället för andra bränslen

Som företag kan det löna sig att använda gasol istället för andra bränslen

Gasol kan användas till väldigt mycket, både i hem och på företag. Hemma kan man ha nytta av gasolen för att värma sig på uteplatsen, grilla god mat utan krångel med kol och rök eller för att rensa ogräs utan att behöva använda ogräsmedel. Inom företag finns ännu större bredd på användningsområdena och det kan vara en produkt som gör att företag inom allt från industrier till restauranger kan spara på både miljön och pengar. 

Ge gästerna det lilla extra med hjälp av gasol

En restaurang kan ha användning för gasol både i köket och ute bland gästerna. En gasspis är ovärderlig i ett restaurangkök och en gasolgrill kan vara ett bra komplement. Med en gasolgrill slipper man sot och rök samt kan enkelt styra temperaturen. En gasolbrasa kan skapa en mysig atmosfär som gästerna kan njuta av och en terrassvärmare kan göra det behagligt att sitta utomhus även då det inte är högsommar.

Gasol kan användas till mycket inom industrin

Den ledande gasol användningen i Sverige finns dock inom industri. Gas kan först och främst hjälpa till att skapa en renare och mer hållbar arbetsmiljö. Gasol är ett industribränsle som är högeffektivt och betydligt renare jämfört med andra lösningar som träpellets och eldningsolja. Även då man talar rent ekonomiskt så är gasol mer kostnadseffektivt.

Arbetet blir mer effektivt inom exempelvis järn- och stålindustrin eftersom värmebehandlingen går snabbare med gasol. Andra industrier som med fördel kan använda sig av gasol är massa- och pappersindustrin, jordbruk, byggbranschen och många fler. 

Det lönar sig att bli företagskund

Som företagskund hos Primagaz får man hög leveranssäkerhet samt gasol av hög kvalitet. De täcker hela Sverige och levererar gasolen dit den ska när den behövs. Fler fördelar med att vara företagskund hos Primagaz är att man enkelt kan beställa sin gasol online, det går att beställa allt mellan 2-33 kilos gasflaskor samt gastankar. Sist men inte minst så kan man enkelt byta från LPG till BioLPG och reducera sitt CO2-utsläpp.